clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

09.06.2020.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
        
- Surađuje u pripremi projekata energetske obnove zgrada, surađuje u provedbi administrativnih i tehničkih aktivnosti na projektima energetske obnove zgrada, surađuje u izradi projektnih izvještaja.
- Prikuplja potrebne podatke za izradu analiza energetske potrošnje stambeno-poslovnih zgrada i zgrada javne namjene, te kontinuirano prati primjenu pozitivnih zakona, propisa i uredbi u području poboljšanja energetske učinkovitosti i ušteda energije. 
- Surađuje na pripremi dokumentacije za nadmetanje i zahtjeva za početak postupka javne nabave, izvršenja sklopljenih ugovora o javnoj nabavi te suradnje s Uredom za javnu nabavu u pripremi podataka i očitovanja u vezi s javnom nabavom kao i analizi ponuda.
- Priprema podloge za izradu nacrta programa, gradskih smjernica, propisa i mjera te primjenu novih tehnologija  za učinkovitije korištenje energije, te surađuje u praćenju njihove provedbe i izradi potrebnih izviješća.
- Surađuje u pripremi programa i planova, kao i prijedloga mjera za poboljšanje energetske učinkovitosti u zgradarstvu i usklađuje njihovu provedbu kroz suradnju sa ministarstvima, znanstvenim i drugim institucijama i organizacijama u Republici Hrvatskoj kao i međunarodnim organizacijama na području poboljšanja energetske učinkovitosti u sektoru zgradarstva.
- Izrađuje izvješća, priprema potrebne podloge i  stručne materijale, prikuplja potrebne informacije te obavlja i druge poslove po nalogu.
                                                                                                               
 PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.431,30 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.