clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

12.12.2019.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja složenije poslove u izradi procjene ugroženosti od požara, plana zaštite od požara za Grad i godišnjeg provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za Grad i Odluke o planu, programu i načinu upoznavanja s opasnostima od požara i sudjeluje u izradi godišnjeg izviješća o stanju zaštite od požara na području Grada.
- Izrađuje izvješće o stanju provedbe godišnjeg provedbenog plana zaštite od požara za Grad, prikuplja i obrađuje podatke potrebne za prikaz postojećeg stanja zaštite od požara na području Grada.
- Sudjeluje, obavljanjem složenijih poslova, u provođenju mjera i aktivnosti zaštite od požara, organizira osposobljavanje pučanstva za provedbu mjera zaštite od požara, gašenje početnih požara i spašavanje ljudi i imovine ugroženih požarom i o tome vodi evidenciju.              
-  Obrađuje prikupljene planove zaštite od požara pravnih osoba razvrstanih u I i II kategoriju ugroženosti, surađuje na ažuriranju istih, organizira protupožarne vježbe, sudjeluje u definiranju potreba za materijalnim sredstvima zaštite od požara i vatrogastva prati stanje i propise iz područja zaštite od požara te obavlja i druge poslove koji mu se odrede.         

PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.278,24 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.