clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

09.12.2019.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
- Prati stanje problematike mladih, obrađuje i priprema materijale za izradu mjerila za financiranje programa za mlade, sudjeluje u izradi akata Grada Zagreba u djelatnostima od interesa za mlade te u organizaciji rada ustanova i drugih nositelja programa za mlade.
- Surađuje u izradi složenijih stručnih podloga za osnivanje i otvaranje omladinskih informativnih centara, savjetovališta i klubova za mlade, sudjeluje u izradi programa za nastavak obrazovanja mladih koji su prekinuli formalno obrazovanje.
- Surađuje u praćenju namjenskog korištenja sredstava za programe mladih i izradi izvješća o ostvarivanju programa.
- Surađuje u obavljanju stručnih i organizacijskih poslova za savjetodavna povjerenstva i Savjet mladih Grada Zagreba. Sudjeluje u provedbi projektnih aktivnosti vezano za projekte sufinancirane iz EU fondova, sudjeluje u izradi izvještaja, vođenju administracije i popratne evidencije sukladno predviđenim procedurama te obavlja i druge poslove koji mu se odrede.                                                                                                                     
 
PODACI O PLAĆI:  
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.278,24 kn bruto.