clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

16.09.2019.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Prati i proučava stanje i propise iz područja djelokruga, odnosno nadležnosti Ureda te pomaže pročelniku davanjem stručnih mišljenja, savjeta pri rješavanju najsloženijih pitanja i predmeta iz djelokruga, odnosno nadležnosti Ureda.
- Izrađuje i sudjeluje u izradi općih i drugih akata, strategija, programa i planova iz djelokruga, odnosno nadležnosti Ureda.                                                                                                 
- Prati unutarnji ustroj, sistematizaciju i popunjenost radnih mjesta te izrađuje prijedlog pravilnika o unutarnjem redu. Priprema podatke, očitovanja i druge stručne materijale za potrebe službe za upravljanje ljudskim potencijalima.                                                       
- Prikuplja i ujedinjava prijedloge unutarnjih jedinica Ureda za izrade planova, programa,  izvješća i drugih materijala.                                                                                                 
- Surađuje u pitanjima od zajedničkog interesa s drugim gradskim upravnim tijelima, središnjim tijelima državne uprave, ustanovama, trgovačkim društvima i drugim subjektima te obavlja i druge poslove koje mu povjeri pročelnik. 
                                                           
 
PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 3,38 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.278,24 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.