clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

01.08.2019.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:

-Proučava i obrađuje složenija pitanja u području šumarstva i lovstva iz djelokruga Odsjeka,  surađuje u pripremi i izradi prijedloga mjera za unapređivanje stanja u području šumarstva i lovstva, zahtjeva za proglašenje urbanih šuma kao šuma posebne namjene, surađuje u pripremi i izradi akta o ustanovljenju, izmjeni granica i ukidanju zajedničkih lovišta te drugih akata u području šumarstva i lovstva iz djelokruga Odsjeka.                                  
-Obavlja složenije poslove vezano uz praćenje provedbe programa i projekata udruga i drugih pravnih subjekata iz područja šumarstva i lovstva, izrađuje stručne podloge za ugovore djelokruga Odsjeka.                                                                                  
-Surađuje u izradi mjera za sprečavanje šteta od divljači i mjera uzgoja i zaštite divljači u zajedničkim lovištima koja nisu u zakupu i izradi akta o raspisivanju i poništavanju javnog natječaja za davanje zakupa prava lova i uvjeta javnog natječaja u zajedničkim lovištima.                                                                                                       
-Obavlja složenije poslove u vezi s organiziranjem stručnih edukacija, promidžbom i informiranjem šumoposjednika i lovaca, te poticanjem interesnog povezivanja u području šumarstva, izrađuje izvješća, sudjeluje u radu stručnih povjerenstava te obavlja i druge poslove i zadatke koji mu se odrede.       
 
                                                                          
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 5278,24 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.