clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

26.11.2018.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:

- Prati i proučava stanje i predlaže rješenja složenih financijskih pitanja u djelatnostima predškolskog odgoja i obrazovanja, osnovnog i srednjeg odgoja i obrazovanja i tehničke kulture, izrađuje nacrt plana sredstava za financiranje gradskog programa javnih potreba u djelatnostima predškolskog odgoja i obrazovanja, osnovnog i srednjeg odgoja i obrazovanja i tehničke kulture, izvješća o ostvarivanju plana za određena razdoblja, prati namjensko korištenje sredstava po korisnicima i namjeni, izrađuje kalkulacije troškova programa djelatnosti i predlaže mjere racionalizacije troškova.
- Surađuje u izradi gradskog standarda u djelatnostima predškolskog odgoja i obrazovanja, osnovnog i srednjeg odgoja i obrazovanja, mjerila za financiranje programa i kriterija za ocjenu ostvarivanja programa, prema odlukama Vlade Republike Hrvatske i Ministarstva znanosti i obrazovanja.
- Priprema prijedloge za isplatu, prati trošenje odobrenih sredstava iz državnog proračuna i izrađuje izvješća za Ministarstvo, izrađuje nacrt godišnjeg plana izdataka za poslovanje Ureda.
- Obavlja složene poslove u vezi sklapanja i financijske provedbe kolektivnog ugovora za zaposlene u predškolskim ustanovama Grada Zagreba, te obavlja i druge poslove koji mu se odrede.
 
PODACI O PLAĆI 
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,49 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.893,00 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.