clanak False

Završna konferencija projekta Pružanje potpore Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u pripremi provedbe mehanizma integriranih teritorijalnih ulaganja

20.06.2019.
Predstavnici Ureda za programe i projekte Europske unije sudjelovali su na završnoj konferenciji projekta Pružanje potpore Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u pripremi provedbe mehanizma integriranih teritorijalnih ulaganja, koja je održana u Splitu 18. lipnja 2019. Nazočne sudionike uvodno je pozdravila pomoćnica ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije gđa Kristina Bilić, a okupljenima se uime domaćina obratila i zamjenica gradonačelnika Grada Splita gđa Jelena Hrgović Tomaš.
Na završnoj konferenciji predstavljene su aktivnosti i rezultati provedbe ITU mehanizma u Republici Hrvatskoj. Voditelj projektnog tima WYG savjetovanja d.o.o. Richard Harding predstavio je primjer inicijative „Amsterdam Smart City“, a predstavnici Glavne uprave za regionalnu i urbanu politiku Europske komisije prezentirali su planove za održivi urbani razvoj u sljedećoj financijskoj perspektivi Europe unije. 
 

Vijesti