clanak False

Održana informativna radionica za Poziv na dostavu projektnih prijedloga Revitalizacija brownfield-lokacija

30.08.2018.
U Zagrebu je u Hotelu International u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije 28. kolovoza 2018. održana informativna radionica za Poziv na dostavu projektnih prijedloga Revitalizacija brownfield-lokacija Urbane aglomeracije Zagreb.
Na radionici su se potencijalni prijavitelji mogli upoznati s općim informacijama o samom pozivu i uvjetima dodjele sredstava za financiranje projekata.
Cilj Poziva jest revitalizacija brownfield-lokacija na području Urbane aglomeracije Zagreb, tj. obnova područja, zemljišta, nekretnina ili građevina koje su neadekvatno korištene, zapuštene ili napuštene, a mogu biti zagađene i/ili onečišćene, pri čemu iste predstavljaju vrijedan prostorni resurs unutar područja Urbane aglomeracije Zagreb koji se može prenamijeniti i urediti za potrebe stanovništva ili ekonomski isplative investicije.
Na informativnoj radionici sudjelovali su predstavnici Ureda za programe i projekte Europske unije Grada Zagreba, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te potencijalni prijavitelji.

Vijesti