clanak False

Održana prezentacija baze podataka za praćenje administrativnih kapaciteta u tijelima sustava upravljanja i kontrole korištenja ESI fondova

07.12.2018.
U Zagrebu je 4. prosinca 2018. održana prezentacija baze podataka za praćenje administrativnih kapaciteta u tijelima sustava upravljanja i kontrole korištenja ESI fondova, na kojoj je sudjelovao pomoćnik pročelnice Ureda za programe i projekte Europske unije Grada Zagreba g. Igor Delak. U Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) u tijeku je provedba projekta uspostave i vođenja baze podataka za praćenje administrativnih kapaciteta u tijelima sustava upravljanja i kontrole korištenja europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova, čiji je cilj omogućiti dinamičko praćenje podataka u vezi s administrativnim kapacitetima u tijelima sustava upravljanja i kontrole korištenja ESI fondova.
Kroz bazu je predviđeno praćenje podataka koji se u sustavu već prikupljaju i obrađuju u okviru provedbe redovnih procedura vezanih za upravljanje ljudskim potencijalima i izvještavanja prema koordinacijskom tijelu, reviziji ili Europskoj komisiji.

Vijesti