clanak False

Završeni radovi na sanaciji igrališta u sklopu SRC Grana Klaka

24.11.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić, izvođenjem prvog udarca s centra te simboličnim rezanjem vrpce s malim juniorima NK Dubrava, otvorio je sanirano i uređeno igralište u sklopu Sportsko rekreacijskog centra Grana – Klaka.

Ponosan sam što smo uredili ova igrališta i hvala vam na strpljenju, rekao je gradonačelnik napomenuvši kako je prije mjesec dana otvoreno igralište u Studentskom gradu, jučer je položen kamen temeljac za polivalentnu dvoranu OŠ Granešina, a slijedi izgradnja 12. gimnazije sa klizalištem i dvoranom te gradnja bazena za potrebe građana Donje i Gornje Dubrave. Do 2019 ćemo pripremiti projekt i otkupiti zemlju od 8 tisuća m² neposredno uz crkvu kako bi krenuli s gradnjom bazena.

Zahvalivši se gradonačelniku i Gradskoj upravi, predsjednik kluba NK Dubrava Roko Ivanović dodao je kako bi za petnaestak dana i atletska staza  trebala biti u funkciji. U drugoj fazi sanirat će se i glavni teren te tribine koje se projektiraju za 2000 ljudi s popratnim sadržajima. Mislim da će ovaj centar biti ponos Zagreba, jedan od najljepših i najvećih.

Radovi vrijedni oko 11 milijun kuna obuhvatili su rekonstrukciju pomoćnog nogometnog igrališta, sanaciju igrališta za mali nogomet, igrališta za odbojku te sanaciju pješačkih staza. Napravljena je nova ograda oko igrališta, zamijenjena je postojeća javna rasvjeta i ugrađena nova. Sanirane su postojeća upravna zgrada i svlačionice, napravljena je nova kotlovnica, a riješena je i odvodnja oborinskih voda i hidrantska mreža.
 
 
 
 

Gradske vijesti - 2017.