clanak False

Hrvatski hrvači i predstavnici Saveza hrvačkih sportova grada Zagreba kod gradonačelnika

04.12.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je hrvatske hrvače osvajače odličja na europskim i svjetskim prvenstvima 2017., brončanoga Ivana Lizatovića iz HK Lokomotive Zagreb te srebrne Antonija Kamenjaševića iz HK Metalca Zagreb i Ivana Hukleka iz HK Sesvete.

Sastanku su prisustvovali i trener reprezentacije Anton Đok te predstavnici Saveza hrvačkih sportova grada Zagreba, predsjednik Milan Pavelić i dopredsjednici Mišo Kutleša i Mario Miketek.
Uz čestitke hrvačima i trenerima na zapaženom rezultatu kojeg su postigli, a za kojeg je, kako je naglasio, bilo potrebno puno rada, discipline i odricanja, gradonačelnik Bandić ujedno im je zaželio puno uspjeha u daljnjim natjecanjima na kojima će, uvjeren je, osvojiti još sjajnija odličja.

Predstavnici Saveza i reprezentativci su zahvalili gradonačelniku na tome što prati njihove nastupe te na dosadašnjoj potpori. Istaknuli su da je Zagreb jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj koji u ovoj mjeri podupire hrvanje, što je i rezultiralo time da je velika većina uspješnih hrvača upravo iz zagrebačkih klubova.

Dodali su da im je jedan od glavnih ciljeva što bolji rezultat na Zagrebačkom Grand Prix natjecanju koje se održava u veljači 2018., te da se s mladim pogonom i iskusnim hrvačima možemo nadati odličnim rezultatima i na tom natjecanju. 

Gradske vijesti - 2017.