clanak False

Grad svetog Nikole po prvi puta u Zagrebu

05.12.2017.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić otvorio je u Muzeju Mimara čarobni grad prepun mašte, djece i ljubavi – GRAD SVETOG NIKOLE.

Dva dana Zagrebom će vladati Sveti Nikola, a njegov grad će biti ispunjen druženjem i darivanjem za mame i djecu, ali i sve koji duboko u sebi vjeruju u dobrotu i ljubav koju sobom nosi Sveti Nikola, rekao je gradonačelnik na otvorenju.


Grad svetog NIkole otvoren je 5. i 6. prosinca od 17 do 20 sati, a Organizator događanja je Portal WISH MAMA.HR i njegovi partneri Humanitarna udruga Fra Mladen Hrkač, Alis Pećarić Marić i stranica Čitaj knjigu, Lions klub Zrinjevac, Glazbena udruga Opus i Festival dječjeg glazbenog stvaralaštva, HAI! – Hrvatske autentične igračke, Modna agencija MISS4MISS za male manekenke, te balerine HNK-a i vile zagrebačkih baletnih studija.

Mališane očekuju edukativne radionice hrvatskih autentičnih igračaka, promocije slikovnice Crveni planet ali i knjige Majka u meni, izvedbe mjuzikla Anči, koji je osvojio jednu od prvih nagrada na Festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva. Posebno iznenađenje je dječja modna revija te nastup prve dječje klape i zborova koji na poseban način čuvaju dječju muziku i upravo će ju posvetiti Svetom Nikoli.

Raznolik i veseli sadržaj obogatit će i nastup mlade priznate plesačice Mirte Todtlings točkom Mad World, a bajkovitu atmosferu zaokružit će nastup finalista Supertalenta poznatog Studiorooma i Malci koji su svojim plesom oduševili Hrvatsku.

 

Gradske vijesti - 2017.