clanak False

Polaganje kamena temeljca za gradnju sportske dvorane OŠ Granešina

23.11.2017.
U društvu suradnika i mališana osnovne škole Granešina, gradonačelnik Milan Bandić položio je jutros kamen temeljac za izgradnju sportske dvorane s pratećim sadržajima OŠ Granešina.

Ovih gotovo 800 đaka bit će sretno kada ovdje na površini  od 3500 kvadrata napravimo trodijelnu sportsku dvoranu te vanjska igrališta - dva košarkaška, jedno nogometno i jedno rukometno igralište. Hvala svima koji su u ovome sudjelovali i isprika roditeljima što su pet mjeseci čekali početak radova zbog problema s imovinsko pravnim poslovima i javnom nabavom, istaknuo je gradonačelnik. Naglasio je također da se sljedeće godine u listopadu, nakon završetka dvorane, planira dogradnja škole u okviru koje će se izgraditi pet novih učionica. Imam veliki dug prema Dubravi u kojoj smo najmanje napravili, rekao je gradonačelnik i na radost mještana najavio gradnju bazena na Grani Klaki.

Školu i dvoranu povezivat će pješački pothodnik s liftovima, a napravit će se i parkiralište s 18 mjesta.

Zadovoljstvo početkom radova izrazio je i ravnatelj škole Marijan Vulić: Sretan sam što je ova škola, koja je 10. studenoga proslavila 158 godina postojanja, dočekala dan da se gradi dvorana.

Predsjednik Gradske četvrti Gornja Dubrava Damir Oniško naglasio je kako je izgradnja dvorane još jedna potvrda da osluškuju želje i potrebe građana. Zajednički nam je cilj stvoriti ugodno, sigurno i lijepo mjesto za život svih generacija. Dokaz da radimo u pravom smjeru su i podaci koji govore kako se iz Gornje Dubrave stanovnici ne iseljavaju te kako je njihov broj u stalnom porastu što me neizmjerno veseli. Svega toga ne bi bilo da nemamo potporu gradonačelnika koji našim projektima daje bezgraničnu podršku i kojem zahvaljujem na svemu što čini za nas.
 
 

Gradske vijesti - 2017.