clanak False

Prijem izaslanstva Općine Marčan

08.12.2017.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je izaslanstvo Općine Marčan i predstavnike KUD-a Mate Balota Rakalj, s kojima Grad Zagreb njeguje kulturnu suradnju.  

Sa našim prijateljima iz Marčane nastavljamo kulturnu suradnju, ali nadasve radimo na planovima za budućnost, rekla je pročelnica GU za strategijsko planiranje i razvoj grada Sanja Jerković nakon sastanka. Budući da Grad Zagreb posjeduje kamp na području Marčane u dječjem odmaralištu Vladimira Nazora razgovarali smo o aktivnostima koje bi doprinjele da naši građani i naša djeca iz grada Zagreba mogu uživati u tom predivnom okruženju, dodala je pročelnica.

​Zamjenik načelnika Općine Marčan Marijan Kostešić istaknuo je kako su prvenstveno došli zahvaliti gradonačelniku Bandiću i njegovim suradnicima na svemu što su do sada učinili po pitanju kulturne suradnje između Zagreba i Marčane. Iznalažanje rješenja oko dječjeg odmarališta doprinjet će kvalitetnijoj ekonskoj i turističkoj suradnji, zaključio je zamjenik načelnika.


 

Gradske vijesti - 2017.