clanak False

Sve je spremno za Europsko muško rukometno prvenstvo

29.12.2017.
Ususret Europskog muškog rukometnog prvenstva koje će se održati u siječnju 2018., gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u Gradskoj upravi predstavnike Hrvatskog rukometnog saveza – predsjednika Tomislava Grahovca, dopredsjednika Zorana Gobca, glavnog tajnika Damira Poljaka, direktora marketinga HRS i direktora EHF EURO 2018. Silvija Njirića te pomoćnicu direktora marketinga Anitu Šikić.
 
Ovo je zadnji sastanak pred održavanje jedne od najvećih sportskih manifestacija, koja se uz grad Zagreba održava i u Splitu, Varaždinu te Poreču. Dogovorili smo još neke tehničke detalje kako bismo ovo prvenstvo dočekali potpuno spremni, jer je Zagreb  domaćin cijelog turnira, od prve grupe do polufinala i finala, napomenuo je pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje kulturu i sport Ivica Lovrić.

Predsjednik Saveza Tomislav Grahovac istaknuo je kako je riječ o jednoj od  najsloženijih i najvećih sportskih priredbi što iziskuje veliku organizacijsku strukturu. Bez potpore Grada ne bi mogli napraviti ovaj turnir na vrhunskoj razini, rekao je dodavši kako se nadaju da će reprezentacija nošena navijačima doći do finala.
 
 

Gradske vijesti - 2017.