clanak False

Otvorenje obnovljenih terena Nogometnog centra Pongračevo

12.12.2017.
Riječima Više igrališta, manje gledališta, rano jutros u Klanječkoj ulici gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić otvorio je obnovljene terene Nogometnog centra Pongračevo.

Radovi na uređenju započeli su u rujnu te je od tada postavljena umjetna trava na četiri terena, postavljena je kompletna oprema s tribinom za 124 mjesta te je izvedena rasvjeta i asfaltiranje unutar kompleksa kruga.

Ovo je već  šesti projekt obnove igrališta u Zagrebu koja se grade u svrhu treniranja i rada mladih ljudi. Tereni s umjetnom travom su se pokazali isplativi jer se mogu koristiti tijekom cijele godine za razliku od prirodnih čija je iskoristivost bila samo tijekom ljetnih mjeseci , naglasio je, u ime izvođača radova voditelj podružnice ZGH Zrinjevac Igor Toljan.

Predsjednici nogometnih klubova NK Sloga Gredelj i NK Šparta Elektra Željko Starčević i Jure Lozić, a koji koriste igralište na Trešnjevci, zahvalili su se gradonačelniku na novom objektu i svemu učinjenom.  Ovo je za nas kao Wembley, presretni smo.
 

Gradske vijesti - 2017.