clanak False

Nacionalni informativni dan za Klaster 6 programa Obzor Europa

05.11.2021.
Agencija za mobilnost i programe EU organizira Nacionalni informativni dan za Klaster 6 – Hrana, biogospodarstvo, prirodni resursi, poljoprivreda i okoliš programa Obzor Europa koji će se održati u utorak 16. studenoga 2021. s početkom u 10:30 sati putem Zoom platforme. Radni jezik je hrvatski, s iznimkom prezentacije predstavnika Europske komisije koja će biti na engleskom jeziku.
 
Na informativnom danu bit će predstavljen radni program za Klaster 6 – Hrana, biogospodarstvo, prirodni resursi, poljoprivreda i okoliš, predstojeće teme i natječaji iz radnoga programa 2021. – 2022., nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU, usluge koje pruža ured nacionalnih kontakt osoba za Obzor Europa u Agenciji za mobilnost i programe EU, iskustva prijavitelja iz prethodnih natječaja te iskustva evaluatora iz prijašnjeg programa Obzor 2020.
 
Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete putem poveznice (pod „događanje“ potrebno je odabrati Nacionalni informativni dan Obzor Europa, Klaster 6 – Hrana, biogospodarstvo, prirodni resursi, poljoprivreda i okoliš, 16. studenoga 2021.).
 
Prijave su otvorene do ponedjeljka, 15. studenoga 2021. do kraja dana.
 
Dodatne informacije dostupne su na sljedećoj poveznici.

Vijesti i aktualnosti