clanak False

Promocija USE-IT karte Zagreba

Prezentacijom informativno-zabavnog vodiča USE-IT Zagreb se pridružio nizu europskih gradova, približivši svoju turističku ponudu posjetiteljima.  
08.12.2015.
U prisutnosti gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, u Bečkoj kavani Aida na Trgu bana Josipa Jelačića, predstavljena je USE-IT karta Zagreba, koja stranim i domaćim posjetiteljima na zanimljiv način olakšava snalaženje za vrijeme boravka u Zagrebu, pružajući uvid u grad kakav imaju samo Zagrepčani.

Cilj je mladim ljudima na inovativan način prikazati zagrebačke znamenitosti koje se u pravilu ne nalaze u klasičnoj turističkoj ponudi grada, istaknuo je Sven Darrer iz tvrke koja je zaslužna za izradu informativno-zabavnog vodiča, rekavši kako se nada da će se svi gosti prilikom posjete hrvatskoj metropoli osjećati kao u vlastitom domu.

Direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld izrazila je zadovoljstvo činjenicom kako se Zagreb pridružio nizu od 55 europskih gradova koje koriste USE-IT vodiče, napomenuvši kako će ljudi koji tek namjeravaju posjetiti Zagreb u svome gradu moći pronaći sve informacije prije puta.

Pročelnica Gradskog ureda za Gospodarstvo, rad i poduzetništvo Mirka Jozić pohvalila je izniman rad Turističke zajednice kao i ovu obrtničku inicijativu, koja je samo jedna u nizu sličnih projekata koji obogaćuju turističku ponudu Zagreba kao sve popularnijeg odredišta na turističkoj karti Europe i svijeta.
 

Gradske vijesti - 2015.