clanak False

Završena XI. zimska škola tehničkih vještina ZZTK u Kraljevici

19.04.2017.

U Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici od 4. do 9. siječnja 2010. održana je tradicionalna Zimska škola tehničkih vještina Zagrebačke zajednice tehničke kulture, jedanaesta po redu.

Svoje zimske školske praznike u njoj je provelo dvadesetčetvero zagrebačkih mališana učeći, radeći i uživajući u radionici graditeljskog maketarstva, kreativnoj i računalnoj radionici te ovladavajući tehnikama minijaturizma prema programu udruge Agram.

Pod nadzorom vrsnih instruktora, polaznici Škole izradili su vrlo zahtjevnu maketu razorenog dijela Vukovara u omjeru 1:25, obojili stotinjak minijatura koje se koriste u stolnim strateškim igrama, izradili i obradili brojne uporabne predmete od gipsa te stjecali nova znanja i opuštali se u igri u računalnoj radionici. Bilo je dovoljno vremena i za slobodno vrijeme u kojem su dominirali druženje i sportske aktivnosti.

     

Dopredsjednik ZZTK Mario Kuzele na prigodnoj je svečanosti svim polaznicima dodjelio diplome o završenim tečajevima.

I ove godine Zimska škola tehničkih vještina održana je, kao program od posebnog ineteresa za Grad Zagreb, uz značajnu potporu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport.


Novosti 2010