clanak False

Besplatan tečaj digitalne fotografije za zagrebačke učenike

19.04.2017.

Zagrebački foto kino savez i ovoga ljeta brine o učenicima zagrebačkih osnovnih i srednjih škola koji su završetak školske godine i početak ljetnih praznika dočekali na zagrebačkom asfaltu.

Za njih je od 5. do 12. srpnja, u svojim prostorijama na Trgu žrtava fašizma 14 u Zagrebu, organizirao  besplatan tečaj digitalne fotografije. Polaze ga učenici viših razreda osnovnih i učenici srednjih škola. S obzirom na vrlo velik interes i odaziv, tečaj se održava svakodnevno u dvije grupe, od po 20 polaznika, u trajanju od dva sata. 

Tečaj vodi instruktor fotografije Ivica Tomić i na njemu polaznici, kroz teoriju i praksu, pokušavaju proniknuti u tajne i mogućnosti suvremene tehnologije te ljepotu fotografskih zapisa: uče tehnike rukovanja digitalnim aparatima, snimaju određene radne zadatke i stječu znanje i iskustvo u digitalnoj tehnici.  

  

Nakon završenog tečaja, polaznici, budući mladi fotografi, redovito će se nastaviti zajednički okupljati dva puta mjesečno i na taj način provjeravati i nadopunjavati svoja stečena znanja.

Više o ovom i ostalim tečajevima saznajte na http://www.zfks.hr


Novosti 2010