clanak False

Gradonačelnikov poziv na doček Nove godine na Trgu bana Jelačića

31.12.2019.
Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

pred nama je silvestarska i novogodišnja noć koju će mnogi od nas,  već tradicionalno, provesti na otvorenome, na glavnome zagrebačkom trgu te po okolnim ulicama, trgovima i parkovima.

Uz pjesmu, veselje i osmijehe, u gradu najboljega europskog Adventa ćemo zajedno s našim brojnim gostima iz Hrvatske, susjednih država i iz zemalja širom svijeta dočekati novu 2020.

Veselo će biti u cijelome gradskom središtu, a na Trgu bana Josipa Jelačića nas očekuje  bogat program s tradicionalnim ponoćnim vatrometom i Odom radosti u izvedbi Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić i Djevojačkog zbora Zvjezdice.

Nakon zagrijavanja uz DJ Akademiju na pozornicu stižu Sanja, Marinko i Zec iz Novih fosila koji će i ovim novogodišnjim koncertom „Za ona stara dobra vremena“ obilježiti 50 godina benda. U novu godinu uvest će nas legendarno Prljavo kazalište koje je lani proslavilo svojih prvih 40 godina.

Očekuje nas dobra zabava i sjajna atmosfera, očekuje nas druženje do dugo u noć.

Pozivam vas drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani da večeras na najboljem tulumu u gradu, budemo zajedno, da radosno i s optimizmom dočekamo Novu godinu u gradu koji se ponosi svojom gostoljubivošću, sigurnošću, svojom otvorenošću, multikulturalnošću i multietničnošću!

Dobrodošli!

 

PROGRAM


21.00               DJ Akademija
22.00               Novi Fosili
23.00               Prljavo Kazalište
00.00               Čestitka gradonačelnika Grada Zagreba / Vatromet / Himna Europske unije – Zbor IGK i Zbor Zvjezdice
00.15               Prljavo Kazalište
01.45               Kraj programa 

Gradske vijesti - 2019.