clanak False

Gradonačelnik Bandić primio vaterpoliste Mladosti

06.12.2019.
Vaterpolistice i vaterpolisti Mladosti nedavno su osvojili Kup Hrvatske i time još dva važna trofeja donijeli u Zagreb. Na uspjehu im je čestitao i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić koji je ove vrhunske sportaše, njihove trenere i predstavnike kluba primio u palači Dverce.
 
Vaterpolistice ŽAVK Mladosti ovaj su trofej osvojile osmi puta dok su ga Mladostaši osvojili nakon pauze od osam godina. Ovim trofejima Mladost se još jednom upisala u povijest zagrebačkog sporta i potvrdila da se na Savi radi dobar posao.
 
Žabice i Žapci, čestitam vam od srca na osvajanju Kupa Hrvatske i hvala vam što trofeje vraćate u Zagreb. Ne moram nabrajati sve sportske uspjehe zagrebačkog sporta niti napominjati da su Hrvati jedna od najboljih sportskih nacija na svijetu, ali vi ste i primjer kako se radom i trudom može do odličnih rezultata. Želim vam svima puno zdravlja, a ako nastavite raditi kao do sada novi uspjesi neće izostati!, izjavio je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.
 
Nakon osvajanja Regionalne lige prošle sezone, vaterpolisti Mladosti Kup su osvojili pobjedom nad velikim rivalom Jugom krajem studenog. Ovo je već drugi veliki trofej Žabaca u posljednje nepune dvije godine otkako je za kormilom kluba predsjednica Ana Stojić Deban.
 
Početkom prošle sezone najavili smo nove trofeje i povratak starih, a prošlosezonsko osvajanje Regionalne lige te sada Kupa potvrda su da ostvarujemo ciljeve. Posljednji trofej rezultat je truda i rada svih razina HAVK Mladost, a posebno naših sjajnih igrača. Na nama svima je da tako nastavimo. Zahvaljujem se ovim putem gradonačelniku Grada Zagreba Milanu Bandiću na ovom prijemu, ali i što nas redovito s tribina bodri na domaćim utakmicama, kazala je predsjednica HAVK Mladost Ana Stojić Deban.
 
Žapci se trenutno natječu u Regiolnoj ligi i Ligi prvaka. Nova sezona tek se zahuktava, izazovi su sve teži ali ambiciozni, a Mladostaši najavljuju borbu za nove trofeje. Publika na domaćim utakmicama glasno ih bodri, a kapetan Ivan Marcelić vjeruje da ih navijačka podrška čeka i u ponedjeljak kada na domaćem bazenu dočekuju francuski Marseille. Utakmica s Marseillom najvažnije je u dosadašnjem dijelu Lige prvaka. S pobjedom bismo osigurali dobru bodovnu prednost koja nam je nužna za plasman u završnicu. Iz tog razloga pozivam sve navijače da nas u ponedjeljak podrže s tribina!
 

Gradske vijesti - 2019.