clanak False

Zapamtite Vukovar!

U povodu obilježavanja obljetnice pada Vukovara, gradonačelnik Bandić zapalio je, u društvu brojnih građana, svijeću u spomen na žrtvu grada Vukovara.
17.11.2016.

U povodu obilježavanja obljetnice pada Vukovara, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić zapalio je svijeću u spomen na žrtvu grada Vukovara kod križanja Ulice grada Vukovara i Hrvatske bratske zajednice.

Tradicionalno, obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje pod sloganom - I reći ću vam samo još jednu stvar ZAPAMTITE VUKOVAR organizira Klub veterana 148. brigade Hrvatske vojske u suradnji sa Savezom udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja i još 55 udruga i klubova hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Svih devet kilometra Ulice grada Vukovara, s jedne i druge strane kolnika, osvijetljeni su lampašima koji su zapalili brojni građani, a svečani program održan je na površini između kolnika Ulice Hrvatske bratske zajednice kod raskrižja s Ulicom grada Vukovara, gdje su zapaljeni lampaši u obliku imena grada Vukovara te križa, s velikom svijećom od 2 metra u sredini.

Gradske vijesti - 2016.