clanak False

Otvorenje sportsko rekreaciskog centra u Kozari putevima

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, otvorio je danas u Kozari putevima sportsko rekreacijski centar i dva dječja igrališta. 
15.12.2016.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, otvorio je danas u Kozari putevima sportsko rekreacijski centar, dva dječja igrališta te dva parka za pse, čija ukupna vrijednost iznosi više od sedam milijuna kuna.

U sklopu sportskog centra gdje se nalaze igrališta za košarku, rukomet, teniski teren, boćalište, stolni tenis i nogometno igralište, postavljena je i javna rasvjeta, a cijeli prostor ograđen je zaštitnom ogradom te su uređene i asfaltirane pristupne staze i parkirališna mjesta.

Predsjednik GČ Peščenica - Žitnjak Dragan Vučić istaknuo je da je projekt gotovo u potpunosti financirao Grad, te zahvalio Gradu i Gradonačelniku na realizaciji ovog projekta koji ima veliki značaj za više od 10 tisuća stanovnika dvaju naselja, Kozari boka i Kozari puteva.

Zahvalivši stanovnicima na strpljenu, gradonačelnik je istaknuo da je sretan i ponosan što je ovo naselje nakon dugo godina čekanja dobilo rekreacisjki centar, te obećao da će nastaviti s uređenjem odnosno asfaltiranjem svih ulica u kojima je prošla komunalna infrastruktura, odnosno plin i kanalizacija.


Gradske vijesti - 2016.