clanak False

Subotnje jutro u Zagrebu

Kick - boxing turnir Croatia Open 2016. / Za 1000 radosti / 1200 ruku – 1200 poklona
.




 
17.12.2016.
Kick - boxing turnir Croatia Open 2016.

Međunarodni kick – boxing turnir Croatia Open 2016. otvorio je danas u dvorani Sutinska vrela gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Današnji međunarodni turnir okupio je više od 650 natjecatelja iz Hrvatske i inozemstva, što nam daje za pravo da kažemo da se radi o prestižnom natjecanju na kojem zasigurno sportskog motiva i naboja neće nedostajati. Zahvaljujem organizatoru Zagrebačkom kickboxing savezu na trudu i radu u organizaciji ovako velike i značajne sportske manifestacije, rekao je gradonačelnik i svim sportašima zaželio uspješan turnir i ostatak natjecateljske sezone.


Za 1000 radosti

U organizaciji Hrvatskog Caritasa na Trgu bana Jelačića održava se tradicionalni promotivno – humanitarni program Za 1000 radosti  - Intervencija u sklopu kojeg je organizirana i humanitarna prodaja božićnih drvaca u suradnji s Hrvatskim šumama i Vrtnim centrom Šestine.


1200 ruku – 1200 poklona

Gradonačelnik Milan Bandić uključio se u humanitarnu akciju 1200 ruku – 1200 poklona te tom prilikom sudjelovao u podjeli paketića djeci štićenicima Crvenog križa u Zagrebu.

Posebno mi je drago što danas ovdje mogu, poznavajući potrebe i očekivanja naših najmlađih, pokazati koliko nam znače i koliko mislimo na njih jer su oni naša budućnost, a socijalna osjetljivost i briga za najpotrebitije proizlazi iz naše osobne motivacije, koja je u ovo predblagdansko vrijeme posebno izražena, rekao je gradonačelnik Bandić.

Akciju je u suradnji s Crvenim križem Zagreb, organizirao Lions club Kontesa Nera koji ujedno obilježava i 100 godina djelovanja Lionizma u svijetu u okviru Lions Districta.


 

Gradske vijesti - 2016.