clanak False

Zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet odao počast poginulim pripadnicima „Tigrova“

02.10.2022.
Zamjenik gradonačelnika Grada Zagreba Luka Korlaet polaganjem vijenca i paljenjem svijeće ispred spomen – obilježja poginulim pripadnicima „Tigrova“ na ulazu u vojarnu odao je počast u znak sjećanja na sve poginule pripadnike Jedinice za posebne zadatke MUP-a RH Rakitje, u sklopu 32. obljetnice osnivanja jedinice za posebne zadatke MUP-a RH – Rakitje.

Za Hrvatsku kao tigar“ – moto je ovih postrojbi čiju obljetnicu ustrojavanja obilježavamo. Pripadnici postrojbe dali su upravo takav doprinos u Domovinskom ratu.“, rekao je zamjenik gradonačelnika Korlaet, dodavši kako su životi svih 367 pripadnika Tigrova utkani u temelje slobodne i neovisne Republike Hrvatske.

Čestitam 32. obljetnicu svim pripadnicima Jedinice za posebne zadatke MUP-a RH-Rakitje i koristim priliku još jednom izraziti najdublje poštovanje obiteljima poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja s vjerom da će Spomen dom Tigar i Ustanova za sveobuhvatnu skrb „Tigrovi“ biti na usluzi i dobrobiti svim hrvatskim braniteljima.“, naglasio je zamjenik Korlaet.

Gradske vijesti - 2022.