clanak False

Gradonačelnik Tomašević na obilježavanju 76. obljetnice ustanove URIHO i Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

02.12.2022.

Gradonačelnik Tomašević na svečanom obilježavanju 76. obljetnice ustanove URIHO te na proslavi Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević prisustvovao je svečanom obilježavanju 76. obljetnice Ustanove za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom URIHO te proslavi Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

URIHO je jedna od 340 ustanova Grada Zagreba koja ima bitnu ulogu u ostvarivanju prava na rad osoba s invaliditetom. Impresioniran sam proizvodima koji se proizvode za velike hrvatske tvrtke, ali i koji se izvoze na inozemno tržište. Možete biti ponosni na svoj rad, a Grad Zagreb je ponosan na ovakvu ustanovu.“, rekao je gradonačelnik Tomašević, čestitavši rođendan ustanovi URIHO i Međunarodni dan osoba s invaliditetom.

Ravnateljica ustanove URIHO Sanja Major rekla je kako je URIHO ustanova koja se bavi profesionalnom rehabilitacijom i zapošljavanjem osoba s invaliditetom, kojih u ustanovi URIHO, od ukupno 465 zaposlenih, ima čak 273. Naglasila je kako je pred ustanovom URIHO puno izazova te da je sigurna kako mogu ostvariti velike stvari.

Na svečanosti su dodijeljena priznanja i Povelje „Ivančica“ zaslužnim institucijama i osobama.

Gradske vijesti - 2022.