clanak False

Grad Zagreb osigurao pomoć pri prijavi na natječaj za stipendije

18.10.2024.

 
Grad Zagreb 30. rujna raspisao je natječaje za stipendije Grada Zagreba. Prijave za stipendije podnose se online, putem portala ePisarnica, odabirom usluge e-Stipendije. Video upute za online prijavu nalaze se ovdje.
 
Kandidati se za sve potrebne informacije mogu obratiti na e-mail adresu stipendije@zagreb.hr, a u slučaju tehničkih poteškoća na mail adresu centrix@zagreb.hr 

Povrh navedenog, Gradski ured za obrazovanje, sport i mlade osigurao je dežurstva i informatičku potporu za prijavu na natječaj, i to kako slijedi:
  • u subotu 19. listopada te subotu, 26. listopada 2024. informatička potpora bit će organizirana u razdoblju od 9:00 do 15:00 sati, na dvije lokacije:
    • Prirodoslovna škola Vladimira Preloga, Ulica grada Vukovara 269
    • X. gimnazija „Ivan Supek“, Klaićeva 7
 
  • od ponedjeljka, 28. listopada do srijede, 30. listopada 2024., informatička potpora bit će osigurana u prizemlju zgrade gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, i to
    • 28. i 29. listopada  2024. od 9:00 do 16:00 sati
    • 30. listopada 2024. od 9:00 do 13:30 sati.
 
Ukoliko imaju poteškoće s online prijavom na stipendije, roditelji/skrbnici u navedenom terminu mogu doći na jednu od spomenutih lokacija s pripremljenom dokumentacijom, a prisutni djelatnici pomoći će im podnijeti prijavu na natječaj za stipendije. Ističemo da je za svaku od Stipendija propisana dokumentacija koju je potrebno pripremiti za prijavu. Natječaje možete pronaći na službenim stranicama Grada Zagreba, a najčešća pitanja i odgovori nalaze se ovdje.
 
Ponovno ističemo da se na natječaj za stipendije možete prijaviti online, iz vlastitog doma, a sve potrebne informacije možete se obratiti na mail adresu stipendije@zagreb.hr
 
Rok za prijavu na natječaj za učenike je 30. listopada 2024. godine do 15:00 sati.
 
Prijave poslane poštom, osobno ili elektroničkom poštom (e-mailom) neće se uzimati u obzir.
 
 
VAŽNO – VJERODAJNICE ZA SUSTAV E-GRAĐANI
 
Skrećemo pozornost učenicima i njihovim roditeljima/skrbnicima da prilikom dolaska na mjesta dežurstva obavezno sa sobom moraju imati vjerodajnicu za korištenje sustava eGrađani. Prijava na natječaj, u protivnom, nije moguća.
 
Za korištenje sustava eGrađani potrebno je posjedovati jednu od vjerodajnica. U slučaju da prijavitelj ne posjeduje vjerodajnicu može ju, bez plaćanja naknade, zatražiti u poslovnicama FINA-e.
 
Link popis i vrsta prihvatljivih vjerodajnica dostupan je na poveznici.

Ističemo, pritom, da prijavu na natječaj za maloljetne kandidate podnosi roditelj/skrbnik putem svoje vjerodajnice.