clanak False

Zamjenik Korlaet na svečanosti obilježavanja 104. Dana Fakulteta elektrotehnike i računarstva

24.11.2023.

Zamjenik Korlaet na svečanosti obilježavanja 104. Dana Fakulteta elektronike i računarstva

Zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet danas je prisustvovao svečanosti obilježavanja 104. Dana Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

„Gradska uprava je duboko u procesima digitalizacije te upravo FER-ovci daju snažan doprinos u tom procesu, rekao je zamjenik Korlaet, dodavši kako ga veseli i obnova koja ide svojim tijekom te revitalizacija tog kompleksa znanosti u srcu grada.

Zamjenik Korlaet naglasio je i važnost Kluba studenata elektrotehnike (KSET-a), kojem će Grad pomoći da se privremeno smjesti do povratka na FER.

„Želim vam da i dalje ostanete izvrsni, da se procesi obnove uspješno privedu kraju te vam čestitam 104. Dan“, poručio je zamjenik, posebno čestitavši ovogodišnjim najuspješnijim djelatnicama i djelatnicima, studenticama i studentima na osvojenim priznanjima i nagradama te doprinosu koji su dali u razvoju kvalitete i promicanju struke i FER-a.

Fakultet elektrotehnike i računarstva najveća je i najutjecajnija znanstvena i obrazovna institucija u Hrvatskoj na području elektrotehnike, računarstva te informacijskih i komunikacijskih tehnologija.

Gradske vijesti - 2023.