clanak False

Tradicionalni božićni posjet gradonačelnika Tomislava Tomaševića domovima za starije osobe u Zagrebu

21.12.2023.
Povodom blagdana Božića, Grad Zagreb nastavlja s tradicijom darivanja korisnika Domova za starije osobe u kojima je ukupno smješteno 3836 korisnika. 

Gradonačelnik Tomislav Tomašević je i ove godine razveselio naše starije sugrađane i ovom skromnom i simboličnom gestom pokazao koliko nam je važna naša najmudrija generacija te kako se svi zajedno trebamo potruditi pružiti im skrb i njegu kakvu zaslužuju. 
 
„Postoje protokoli i protokoli, ali najljepši protokoli su uvijek u Domovima za starije i nemoćne u Gradu Zagrebu. Svake godine pred božićne i Uskršnje blagdane tradicionalno posjetim nekoliko Domova u kojima osobno predajem poklone, od srca. Oni su gesta kojom vam pokazujemo da ste nam važni, da mislimo na vas i da smo vam zahvalni jer ste vi gradili ovaj grad. Vaša radost, toplina i otvoreno srce se ne množe usporediti s ničim.“, rekao je Tomašević i posebno zahvalio svim zaposlenicima koji ovaj posao rade predano, prije svega zbog zahvalnosti korisnika domova.
 
„Četiri su svijeće u Adventskom vijencu koje simboliziraju nadu, mir, radost i ljubav i to je ono što vam svima želim od srca!“ – čestitka je gradonačelnika Tomaševića

Gradske vijesti - 2023.