clanak False

Privremena regulacija prometa – Vinogradska, Podolje, Nad lipom i Grahorova ulica

16.03.2023.
Zbog izvođenja radova na obnovi objekata KBC-a Sestre Milosrdnice, privremena regulacija prometa bit će uspostavljena u Vinogradskoj ulici, Ulici Podolje, Ulici Nad lipom i Grahorovoj ulici.

Privremena regulacija prometa počet će u subotu 11. ožujka, a planirano trajanje radova je dvije godine.
 
Na Vinogradskoj ulici, na dijelu od Hercegovačke ulice do kružnog toka kod KBC-a Sestre Milosrdnice, uspostavit će se jednosmjeran promet u smjeru sjevera (prema KBC-u).
 
Na ulici Podolje, na dijelu od kružnog toka kod KBC-a do Ulice Nad lipom, uspostavit će se jednosmjeran promet u smjeru zapada (prema Ulici Nad lipom), te će se u zoni radova zauzeti dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu.
 
Na Ulici Nad Lipom, na dijelu od Ulice Podolje do Ilice, uspostavit će se jednosmjeran promet u smjeru juga (prema Ilici).
 
Pješacima će biti zabranjeno kretanje sjevernim nogostupom Ulice Podolje u zoni radova.
Prolaz do dnevne bolnice omogućit će se preusmjeravanjem preko pješačkih prijelaza kod kružnog toka te uspostavljanjem privremenog pješačkog prijelaza kod Vrtlarske ulice.

Kako bi se povećala protočnost prometnog toka, u četvrtak 16. 03. 2023., na Grahorovoj ulici na dijelu od Ilice do Ulice grada Mainza uspostaviti će se jednosmjeran promet smjer sjever-jug u dvije promete trake.
 
Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.
Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje.

Gradske vijesti - 2023.