clanak False

Gradonačelnik Tomašević obišao izlagače uoči otvorenja sajmova Ambienta, ArhiBau, Hotel&Gastroteh, Zagreb Design Week i Art Zagreb na Velesajmu

26.09.2023.
Puneći jubilarnih 50 godina, danas se u slavljeničkom tonu otvara međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta. Istovremeno na Zagrebačkom velesajmu otvaraju se i sajmovi ArhiBau.hr, Hotel&Gastroteh, Zagreb Design Week i Art Zagreb. 

Uoči otvorenja, izlagače je danas obišao gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević i zamjenici gradonačelnika Danijela Dolenec i Luka Korlaet. 

„Prošlo je 50 godina od kad je Zagrebački velesajam počeo s organizacijom specijaliziranih sajamskih  manifestacija, tu će biti ove godine Ambijenta, međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije i to je doista jedan od najomiljenijih sajmova u gradu Zagrebu, za koji sam siguran da će građani u velikom broju i posjetiti“, rekao je gradonačelnik Tomašević u obilasku sajmova. 

Zagrebački velesajam ove godine nudi inovativni i koncepcijsko drugačiji pristup, tako se po prvi puta sajmovi održavaju u sinergiji više kompatibilnih tema iz područja arhitekture i unutarnjeg uređenja, hotelske opreme i suvremene umjetnosti.

Tijekom šest sajamskih dana, od 26. rujna do 1. listopada, posjetitelji će imati priliku upoznati se sa svim novostima s područja arhitekture, graditeljstva, namještaja i unutarnjeg uređenja, dizajna i umjetnosti te HoReCa (Hotel, Restaurant and Cafe) sektora.

Više informacija se mogu pronaći na stranicama Zagrebačnog velesajma. 

Gradske vijesti - 2023.