clanak False

Javni poziv za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije za 2019.

31.01.2019.

1.2.2019.

Pravilnikom o sufinanciranju provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije (Službeni glasnik Grada Zagreba 5/16, 20/18), članak 8., stavak 1., propisano je da Gradonačelnik Grada Zagreba odlučuje o raspisivanju i objavi javnog poziva.

Gradonačelnik Grada Zagreba raspisao je Javni poziv za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije za 2019.
Obavijest o raspisivanju Javnog poziva objavljena je 1. veljače 2019. u Jutarnjem listu, a Javni poziv na internetskoj stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr i na oglasnim pločama područnih ureda gradske uprave.

Dokumentacija Javnog poziva:
-          Tekst Javnog poziva
-          Upute za prijavitelje
-          Obrazac A1  – Prijava na Javni poziv
-          Obrazac A2 – Izjava o financiranju
-          Obrazac A3 – Izjava o sufinanciranju iz proračuna Grada Zagreba
-          Obrazac B1 – Ugovor o dodjeli sredstava za sufinanciranje
-          Obrazac B2 – Ocjena kvalitete-vrijednosti projekta
-          Obrazac B3 – Opisno i financijsko izviješće
 
Pravilnik o sufinanciranju provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije (Službeni glasnik Grada Zagreba 5/16 , 20/18).

Javni poziv otvoren je do 15. studenoga 2019.

PITANJA I ODGOVORI
OBAVIJEST O ISKORIŠTENOSTI SREDSTAVA
Danom 9. listopada 2019. iskorištena su sredstava osigurana u proračunu Grada Zagreba iz područja 5. SOCIJALNA ZAŠTITA, navedene u točki 4. Teksta Javnog poziva za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije za 2019.
Člankom 4., stavkom 2. 
Pravilnika o sufinanciranju provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije (Službeni glasnik Grada Zagreba 5/16 , 20/18) propisano je da će se sredstva temeljem javnog poziva dodjeljivati do iskorištenja sredstava osiguranih u proračunu Grada Zagreba u okviru razdjela nadležnih gradskih upravnih tijela.

Sukladno naprijed navedenom, od dana 9. listopada 2019. za područje 5. SOCIJALNA ZAŠTITA  sredstva za sufinanciranje projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije neće se više moći dodijeliti temeljem Javnog poziva za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije za 2019.

 

Rezultati Javnog poziva za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije u 2019.

 


Natječaji/ pozivi / javne rasprave