clanak False

Javni poziv za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije za 2018.

31.01.2018.

1.2.2018.

Pravilnikom o sufinanciranju provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije (Službeni glasnik Grada Zagreba 5/16), članak 8., propisano je da   Gradonačelnik Grada Zagreba odlučuje o raspisivanju i objavi javnog poziva.

Gradonačelnik Grada Zagreba raspisao je Javni poziv za  sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije za 2018.

Obavijest o raspisivanju Javnog poziva objavljena je 1. veljače  2018. u Jutarnjem listu, a Javni poziv na internetskoj stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr  i na oglasnim pločama područnih ureda gradske uprave.

Dokumentacija Javnog poziva:
-          Tekst Javnog poziva
-          Upute za prijavitelje
-          Obrazac A1  – Prijava na Javni poziv
-          Obrazac A2 – Izjava o financiranju
-          Obrazac A3 – Izjava o sufinanciranju iz proračuna Grada Zagreba
-          Obrazac B1 – Ugovor o dodjeli sredstava za sufinanciranje
-          Obrazac B2 – Ocjena kvalitete-vrijednosti projekta
-          Obrazac B3 – Opisno i financijsko izviješće
 
Pravilnik o sufinanciranju provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije (Službeni glasnik Grada Zagreba 5/16).

PITANJA I ODGOVORI

 

VAŽNA OBAVIJEST! 18.09.2018.

Dana 17. rujna 2018. objavljen je Pravilnik o izmjeni Pravilnika o sufinanciranju provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije (Službeni glasnik Grada Zagreba 20/18).
Izmjenama Pravilnika se određuje da je Javni poziv za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije otvoren do 15. studenog kalendarske godine za koju je objavljen.
Izmjene Pravilnika stupaju na snagu dana 25. rujna 2018.
 

Rezultati Javnog poziva za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije u 2018.


 

Natječaji/ pozivi / javne rasprave