clanak False

Radionica o mogućnostima programa Erasmus+ u obrazovanju odraslih za udruge iz područja kulture

21.11.2023.
Agencije za mobilnost i programe EU i Gradski ured za kulturu i civilno društvo organizirat će radionicu na temu predstavljanja mogućnosti programa ERASMUS+ za gradske ustanove u kulturi, a nakon koje  Agencija organizira i radionicu na kojoj će predstaviti mogućnosti programa ERASMUS+  i za udruge u području kulture. Radionica će se održati u četvrtak, 7. prosinca u Kući Europe (Augusta Cesarca 6, 10000 Zagreb) od 10:00 do 14:30 sati.
 
Događaj je namijenjen organizacijama aktivnim u općem obrazovanju odraslih, stoga pozivamo prvenstveno udruge koje djeluju u području kulture i provode formalne i neformalne programe obrazovanja odraslih, a posebno one koje u svom radu potiču jačanje vještina osoba s manje mogućnosti s naglaskom na organizacije koje nisu sudjelovale u Erasmusu.
 
Cilj je predstaviti praktične detalje o dijelu programa Erasmus+ kojim se financiraju mobilnosti u svrhu usavršavanja i stjecanja iskustva osoblja i polaznika, pobliže objasniti kako se provode i kako vam mogu pomoći u unaprjeđenju rada vaše organizacije, a potom vas inspirirati iskustvima Erasmus+ ambasadora. Tijekom rada u grupama imat ćete priliku dobiti informaciju o tome kako ostvariti vlastitu projektnu ideju.
 
Gostuju:         
dr.sc. Tihomir Žiljak, Hrvatsko andragoško društvo
gđa Ana Majurić, Pučko otvoreno učilište Zagreb
g. Josip Sobin, Ustanova za obrazovanje odraslih Jantar
gđa Daniela Drandić, Međunarodna konfederacija primalja
           
Program rada možete pogledati ovdje.
 
Sudjelovanje je na događaju je besplatno.
 
Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se putem online obrasca do 30. studenoga 2023.
(do jedna osoba po organizaciji).
 
Molimo vas da nas u slučaju nemogućnosti dolaska, a nakon prijave, obavijestite na adresu e-pošte odrasli@ampeu.hr

Aktualno