clanak False

Predstavljanje dva nova specijalizirana kombi vozila ZET-a

07.12.2020.
Kako bi se usluga dodatno proširila i postala još kvalitetnija, ZET je vozni park obnovio s dva nova specijalizirana kombi vozila koji će se koristiti 24 sata dnevno za usluge prijevoza osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju.

Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu suradnika, je pozdravio prisutne i istaknuo kako je danas posebno zadovoljan zbog ovog dodatka voznom parku ZET-a. ''Ova dva specijalizirana kombi vozila, koja osim mobilnosti imaju jednu dodatnu vrijednost, a to je Zagreb - grad jednakih mogućnosti za sve.'', kazao je gradonačelnik i dodao kako uslugu prijevoza osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju ZET-a i Grad Zagreb obavljaju još od 1994. godine, a zahvaljujući ulaganju, trudu i zajedničkoj viziji svih uključenih, prijevoz specijaliziranim kombi vozilima obavlja se danas s 31 vozilom, 365 dana u godini, 24 sata dnevno za oko 1300 korisnika.


Ovom nabavom dosadašnji vozni park se povećao s 29 vozila na 31 vozilo, te sada ZET raspolaže s 18 vozila za prijevoz osoba s invaliditetom i 13 vozila za prijevoz djece s teškoćama u razvoju. Vrijednost vozila iznosi 1.080.000,00 kuna bez PDV-a.
 

Gradske vijesti - 2020.