clanak False

Nacrt prijedloga Odluke o visini paušalnog poreza za djelatnost iznajmljivanja i smještaja u turizmu za 2020. godinu

31.10.2019.

Poštovani/a,

Otvoreno je savjetovanje o Nacrtu prijedloga odluke o visini paušalnog poreza za djelatnosti iznajmljivanja i smještaja u turizmu za 2020. godinu (pdf.) na koje ste pozvani.

Savjetovanje je otvoreno do 1.prosinca 2019. godine, te se primjedbe i prijedlozi pristigli nakon tog dana neće uvažiti.

Opis savjetovanja: Predloženom Odlukom o visini paušalnog poreza za djelatnosti iznajmljivanja i smještaja u turizmu, a temeljem članka 57. stavka 3. Zakona o porezu na dohodak (Narodne novine 115/16 i 106/18), članka 2. stavka 1. Pravilnika o paušalnom oporezivanju djelatnosti iznajmljivanja i organiziranja smještaja u turizmu (Narodne novine 1/19), propisuju se:

- visina paušalnog poreza po krevetu, smještajnoj jedinici u kampu i/ili kamp-odmorištu te smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj koje se određuje prema naseljima na području Grada Zagreba.
Primjedbe i prijedloge na predloženi Nacrt možete staviti putem obrasca za internetsko savjetovanje (word).OBRAZAC sudjelovanja zainteresirane javnosti

Odluka o visini paušalnog poreza za djelatnosti izmajmljivanja i smještaja u turizmu
 

Otvorena savjetovanja