clanak False

Božić u Ciboni se vratio

21.12.2021.
Nakon što prošle godine nije održan zbog pandemije koronavirusa, tradicionalni svečani koncert 32. Božić u Ciboni ove će godine u nedjelju 26. prosinca u 20 sati okupiti više od 20 izvođača, koji će izvesti neke od najljepših božićnih pjesama iz Hrvatske i cijelog svijeta.
 
Albina, Saša Lozar, Šajeta, Franka Batelić, Goran Karan, Bojan Jambrošić, Martina Zadro, Marija Kuhar Šoša i mnogi drugi ovaj će Božić uljepšati izvedbama tradicionalnih božićnih pjesama kao što su Tiha noć, Veselje ti navješćujem, Kyrie Eleison, Narodi nam se, Božić bili
 
Nastupaju i Zbor i orkestar gradskog kazališta Komedija - Zagreb, Zagrebački katedralni mješoviti zbor, Zbor Maranatha, Pjevački zbor „Josip Vrhovski“ – Nedelišće te Mješoviti pjevački zbor „Roženice“ – Pazin.
 
Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održava se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim klubom Cibona, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Centrom za kulturu i informacije Maksimir, Zagrebačkim gradskim kazalištem Komedija te Hrvatskom radiotelevizijom koja će kao i prijašnjih godina ovaj koncert prenositi na Drugome program Hrvatskoga radija i na Drugome programu Hrvatske televizije.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijenama od 30 i 50 kuna te na blagajni dvorane KC Dražen Petrović.

Ulaz u dvoranu moguć je samo uz COVID potvrde s QR kodom
(cijepljenje, test ne stariji od 48 sati i preboljenje unutar šest mjeseci).

Aktualno