clanak False

Prezentacija SWOT analize Radnoj skupini

08.12.2014.


U zgradi Gradske uprave održana je prezentacija i diskusija o radnoj verziji SWOT analize nove Razvojne strategije Grada Zagreba - ZAGREBPLAN 2020.


Prezentaciju je organizirao Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada, imenovani regionalni koordinator i izrađivač Razvojne strategije. Uz zamjenicu gradonačelnika dr.sc. Sandru Švaljek prezentaciji su prisustvovali članovi Radne skupine.


U uvodnom izlaganju pročelnica Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, Jadranka Veselić Bruvo  zahvalila se članovima Radne skupine na dostavi materijala koji su poslužili za ažuriranje Osnovne analize – baze podataka te razvojnih problema i potreba. Nakon izrade dijela Osnovne analize Ured za strategiju se revidirao je nacrt prijedloga SWOT analize koji je formuliran na radnoj sjednici Partnerskog vijeća održanoj 7. svibnja 2014. u ZgForumu.

Sudionicima prezentacije prikazana je kronologija i objašnjenje dosad provedenih aktivnosti, sadržaj i struktura Osnovne analize te radna verzija SWOT analize izrađene za novu Razvojnu strategiju. Predstavljen je i plan aktivnosti koje slijede.


U diskusiji nakon prezentacije prisutni članovi Radne skupine pozvani su da dostave svoje primjedbe i prijedloge za SWOT analizu, te dopune podataka za Osnovnu analizu ukoliko je potrebno. Dogovoreno je da će se po potrebi organizirati sektorske radionice i prezentacije s ciljem što učinkovitijeg i kvalitetnijeg rada na novoj Razvojnoj strategiji.


link na prezentaciju