clanak False

Zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije i pročelnica Vidović najavile daljnju projektnu suradnju

12.10.2023.

Suradnja zagrebačkog Doma za djecu i odrasle žrtve nasilja u obitelji “Duga – Zagreb s novootvorenim skloništem Novi Početak u Krapinsko-zagorskoj županiji, bila je tema današnjeg sastanka zamjenice župana mr.sc. Jasne Petek i pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom Grada Zagreba mr. sc. Lorom Vidović.

Na sastanku, na kojem su sudjelovale i zamjenica pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom dr. sc. Romana Galić,  ravnateljica Doma 'Duga-Zagreb' dr. sc. Željka Barić i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu politiku, branitelje, civilno društvo Krapinsko-zagorske županije Martina Gregurović Šanjug, bilo je riječi i o najistaknutijim aktualnim projektima Županije i Grada.
 
„Imajući u vidu kontinuirani rad na poboljšanju kvalitete usluga usmjerenih korisničkim skupinama, kako  u području socijalne skrbi tako i zdravstva, ali i braniteljske populacije, mladih, osoba s invaliditetom, danas smo dodatno otvorili vrata suradnji Krapinsko-zagorske županije  i Grada Zagreba“, kazala je pročelnica Vidović, najavivši time daljnju projektnu suradnju  usmjerenu ciljanim skupinama.

Povezivanjem dviju uprava, koje i ovim projektima pokazuju kontinuirano znanje, volju i humanost, šalje se poruka o spremnosti da se zajednički napori usmjere na dobrobit zajednice u cjelini, a posebice kada je riječ o borbi protiv nasilja.


Aktualnosti / događanja