clanak False

Projekt "Ponovno aktivni"

22.07.2022.

Prilika za usvajanje novih znanja i vještina te jačanje osobnih kompetencija, u svrhu povećanja mogućnosti za uključivanje na tržište rada. Projekt je namijenjen korisnicima zajamčene minimalne novčane naknade s područja grada Zagreba, u radno aktivnoj dobi, koji nisu u procesu obrazovanja, usavršavanja te nisu aktivni na tržištu rada (nezaposleni su). 


Stručni tim projekta „Ponovno aktivni“ stoji Vam na raspolaganju za razvoj kompetencija, povećanje mogućnosti participiranja u lokalnoj zajednici i uključivanje na tržište rada kroz pružanje pomoći i podrške u nošenju s vlastitom i/ili obiteljskom životnom situacijom, planiranje i pokretanje pozitivne promjene u skladu s Vašim mogućnostima i potrebama, usvajanje novih znanja i vještina, usmjeravanje u traženju zaposlenja, ostvarivanju prava, rješavanju statusa.
 
Projekt nudi individualni savjetodavni rad kroz aktivnosti psihosocijalne potpore i socijalnog mentorstva te grupne aktivnosti informatičkog osposobljavanja, financijskog opismenjavanja i podizanja kompetencija u skladu s potrebama i mogućnostima na tržištu rada
 
Projekt nudi i mogućnost besplatnog uključivanja u programe osposobljavanja, verificirane obrazovne programe koji se upisuju u radnu knjižicu.
 
Iskoristite jedinstvenu stručnu podršku tima projekta „Ponovno aktivni“ kako biste se osnažili, napravili plan osobnog rasta i uz podršku poduzeli za Vas najbolje korake.

Za više informacija slobodni ste se obratiti: 

Gradskom uredu za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, Nova cesta 1, 01/6166-075                                                                                                                         


Aktualnosti / događanja