clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

13.09.2017.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
 - Sudjeluje u pripremi i izvođenju geotehničkih istraživanja za potrebe prostornog planiranja i izgradnje Grada.                                       
 - Surađuje u izradi prijedloga načina organizacije i vođenja evidencije istražnih radova za potrebe prostornog planiranja i izgradnje Grada, seizmoloških, hidroloških i inženjersko-geoloških studija, geotehničkih istraživanja za kategorizaciju tla te postupke elektronske obrade i pohranjivanje u digitalnom obliku postojeće građe o provedenim geotehničkim istraživanjima.
 - Surađuje u izradi mišljenja i obavijesti o podacima geotehničkog katastra i kartografskih prikaza klizišta i sl. te izdavanju mišljenja o programu geotehničkih istraživanja, posebnim geotehničkim uvjetima i rezultatu geotehničke kategorizacije tla u postupcima provedbe prostornih planova kao uvjetima (mjerama) važnim za provedbu zahvata u prostoru određenim prostornim planom.
 - Surađuje se drugim gradskim upravnim tijelima u očevidu radi ocjene uzroka nastajanja klizišta kao i u izradi prijedloga za njihovu sanaciju.    
                                                                                                                                                                                                                          
PODACI O PLAĆI:
   
 Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.792,30 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.