clanak False

Hodočašće sportaša Zagrebačke nadbiskupije u Mariju Bistricu

Gradonačelnik je dao punu podršku organizatorima Hodočašća na kojemu će i ove godine sudjelovati u procesiji i putu svjetla na Bistričkoj kalvariji.
24.04.2015.

 

U povodu tradicionalnog hodočašća sportaša Zagrebačke nadbiskupije u Mariju Bistricu koje će se ove godine održati 4. svibnja, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je rektora Svetišta mons. Zlatka Korena i povjerenika za sport Zagrebačke nadbiskupije, đakona Marijana Spehnjaka u društvu s vodstvom 17 zagrebačkih sportskih klubova.
 
Na sastanku u Gradskoj upravi gradonačelnik je dao punu podršku organizatorima najavivši da će, kao i svake godine, sudjelovati u procesiji i putu svjetla na Bistričkoj kalvariji.
 
Na ovogodišnjem, 13. hodočašću sportaša Zagrebačke nadbiskupije u Mariju Bistricu koje organizira Odjel za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije, sudjelovat će igrači GNK Dinamo, NK Zagreb, NK Lučko, NK Rudeš, NK HAŠK Zagreb, KK Cedevita Zagreb, KK Cibona Zagreb, KK Zagreb, HAVK Mladost, RK Zagreb, ŽRK Lokomotiva, HAOK Mladost i Zagrebački teakwondo savez, Zagrebački atletski savez i AK Agram.
 

Gradske vijesti - 2015.