clanak False

Odranski Obrež - Proslava blagdana Sv. Ane / Obilazak radova na zgradi Mjesne samouprave

26.07.2014.

 

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je euharistijskom slavlju u kapelici Svete Ane povodom obilježavanja blagdana Sv. Ane u Odranskom Obrežu .


Nakon misnog slavlja, gradonačelnik je obišao zgradu Mjesne samouprave gdje su u tijeku radovi na obnovi, te je u promet pustio dvije novoasfaltirane ceste – Obrešku i Dragonožečku.


Kako se čulo, namjera je uskoro u sklopu obnove otvoriti trgovinu te ambulantu, što će uvelike olakšati život stanovnicima tog naselja. Ukupna vrijednost radova asfaltiranja 2, 5 km cesta iznosi oko dva milijuna kuna, dok je na obnovu fasade zgrade Mjesne samouprave utrošeno oko sto tisuća kuna.


Gradonačelnik je ovom prilikom najavio i da će se na području Gradske četvrti Brezovica, točnije, u Dragonošcu i Odranskom Obrežu izgraditi novi vrtići, te je dogovoreno da će se u postojećem vrtićkom objektu u Brezovici napraviti preraspodjela kako bi se mogle zadovoljiti potrebe za vrtićkim smještajem na tom području.


Namjera nam je najkasnije za 6 mjeseci početi radove na izgradnji vrtića u Odranskom Obrežu, te bi do početka školske godine 2015./2016. otvorili novi vrtić i zgradu Mjesne samouprave - poručio je gradonačelnik. 
 


Gradske vijesti - 2014.