clanak False

Sastanak u Odranskom Obrežu

Gradonačelnik Milan Bandić sazvao je danas sastanak u Odranskom Obrežu kako bi riješio dugotrajne probleme oko prostora za ambulantu, ljekarnu i trgovinu.
11.02.2014.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sazvao je danas sastanak u prostorima mjesnog odbora Odranski Obrež kako bi zajedno s predstavnicima Gradske četvrti Brezovica i Mjesnog odbora, a na korist tamošnjih stanovnika, raščistio i riješio dugotrajne probleme oko prostora za ambulantu, ljekarnu i trgovinu. 

Uz zaključak da su predstavnici mjesne samouprave izabrani kako bi zastupali interese građana, te da je neophodna koordinacija ,dogovor i sinergija vijeća gradske četvrti i mjesnog odbora, gradonačelnik je naložio da se iznađu optimalni uvjeti za funkcioniranje triju spomenutih sadržaja u prostorima u prizemlju zgrade Mjesnog odbora. 

Na sastanku na kojemu su prisustvovali i predstavnici mjerodavnih ureda, zavoda i službi, te podružnica ZG Holdinga, zaključeno je da je umjesto ljekarne moguće otvoriti „depo lijekova“ u budućoj ordinaciji liječnika obiteljske medicine koji će se opskrbljivati iz Ljekarne Doma Zdravlja Zagreb – centar kojemu će ordinacija pripadati. Liječnik će, s obzirom na broj pacijenata, naizmjenično pokrivati područje Odranskog obrežja i Kupinečkog Kraljevca. 

Između ostalog, na sastanku u Odranskom Obrežu bilo je riječi i o potrebi gradnje dječjih vrtića u Dragonošcu i u Brezovici koja će se realizirati paralelno, nakon što se iznađu adekvatne lokacije.


Gradske vijesti - 2014.