clanak False

Kamen temeljac za III a odjel u bolnici Jankomir

29.03.2012.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić položio je jutros kamen temeljac za izgradnju objekta Odjela III a Psihijatrijske bolnice Sveti Ivan u Jankomiru, koji će se prostirati na 4.224 m², i u kojemu će biti prostora za 54 osobe.

Investicija vrijedna 15 milijuna kuna, nastavak je sustavnog ulaganja u zagrebačke zdravstvene objekte u koje je u zadnjih 10 godina uloženo 150 milijuna kuna – rekao je gradonačelnik zahvalivši svima koji su radili na pripremi ovog značajnog projekta. Zadovoljan što se ulaganja u zagrebačko zdravstvo nisu zaustavila ni u ovo recesijsko vrijeme, gradonačelnik je današnji dan ocijenio velikim danom za zagrebačko zdravstvo.

Predsjednik Gradske četvrti Stenjevec Mario Jelić također je izrazio zadovoljstvo dizanjem standarda u ovoj zdravstvenoj ustanovi, spomenuvši i buduću prometnicu, izgradnja koje tek slijedi, a koja će biti poticaj razvoju gradske četvrti, posebno gospodarskih subjekata.

Na razumijevanju i kontinuiranoj podršci, u ime Bolnice zahvalio je ravnatelj Mate Mihanović, a kratka svečanost završila je blagoslovom bolničkog župnika Vjekoslava Meštrića. 


Gradske vijesti - 2012.