HR EN

Nove fontane - središte urbanog identiteta Zagreba

Na ulazu u središte grada dočekuju nas nove fontane - slika urbanističke izvrsnosti i prepoznatljivosti Zagreba.
Fontane - nova gradska vrata

Park Maksimir među najljepšima u Europi

European Best Destinations (EBD) objavio je popis najljepših parkova, među kojima je zagrebački Maksimir na četvrtome mjestu ispred Rima, Berlina, Barcelone....
Zelena oaza usred grada

Simbol izvrsnosti i hram glazbe

Muzička akademija, jedan od najvećih projekata u hrvatskoj kulturi. Nakon 96 godina podstanarstva, Akademija napokon pod jednim krovom.

Nova zgrada Muzičke akademije

Arena, prostor za velika sportska i druga događanja

Arena, dovršena 2008. za potrebe Svjetskog rukometnog prvenstva, osigurava održavanje velikih sportskih, umjetničkih, gospodarskih i društvenih događanja.
Arena Zagreb - najveća sportska arena u Hrvatskoj

SRC Svetice: novi bazenski kompleks

Najnoviji bazenski kompleks u Zagrebu otvoren u svibnju 2016. na Sveticama. Kompleks obuhvaća tri bazena, wellness, saunu, terene za mali nogomet, odbojku i badminton.
Bazen Svetice

Slobodno vrijeme u parku s jezerom na obali Save

Park i jezero na korak od središta grada, Bundek je mjesto na kojem građani Zagreba i gosti našega grada rado provode slobodno vrijeme uz druženje, rekraciju i zabavu.
Bundek – mjesto susreta, odmora i rekreacije

Dodijeljen 8. Volonterski Oskar

Volonterski centar Zagreb je u suradnji s Gradom Zagrebom u četvrtak, 23. veljače, dodijelio 8. Volonterski Oskar, nagradu za zagrebačkog volontera/ku godine. 
24.02.2017.

Bošnjačka nacionalna manjina

Gradonačelnik Milan Bandić danas se susreo s predstavnicima bošnjačke nacionalne manjine koje je predvodio Sead Berberović, predsjednik Bošnjačke nacionalne zajednice Hrvatske.
23.02.2017.

100. rođendan Gabrijela Šurine

Gradonačelnik Milan Bandić se u Domu za starije Ksaver pridružio rođendanskom slavlju Gabrijela Šurine koji je danas navršio 100 godina.
23.02.2017.

Gradonačelnik odgovara

Facebook Twitter YouTube Blogger