clanak False

Zbog cjelovite obnove Psihijatrijske bolnice za djecu i mladež dio djelatnosti seli na zamjensku lokaciju

12.01.2024.
Uslijed izvođenja radova na cjelovitoj obnovi zgrade Psihijatrijske bolnice za djecu i mladež u Kukuljevićevoj, od 15. - 18. siječnja 2024. Uprava i Dnevna bolnica selit će dio djelatnosti na zamjensku lokaciju u Dom zdravlja Zagreb- Centar, Kruge 44. 
 
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na sljedećim telefonskim brojevima:
tajništvo: 01/4862-501,
Dnevna bolnica 01/4862-532 i 099/4862-532), 

kao i putem maila
za općenite upite: tajnistvo@djecja-psihijatrija.hr,
za upite Dnevnoj bolnici: sanja.hajduk@djecja-psihijatrija.hr) 

ili na internetskoj stranici Bolnice.
 
Pri završetku  su i radovi na adaptaciji zamjenskog prostora, točnije izdvojenog paviljona u Klinici za psihijatriju sv. Ivan na Jankomiru, u koji će početkom ožujka biti preseljen stacionirani dio Bolnice te ovim putem molimo za strpljenje i razumijevanje kako pacijenata tako i njihovih roditelja, skrbnika.
 
Naime, uslijed potresa, zgrada Psihijatrijske bolnice u Kukuljevićevoj pretrpjela je znatna oštećenja te su izvedene hitne mjere sanacije. S obzirom na stupanj oštećenja, Grad Zagreb je inicirao cjelovitu obnovu kako bi se konstrukcijskim ojačanjem zgrade i radovima, koji će omogućiti suvremenije medicinske uvjete, sigurnost pacijenata i zdravstvenih djelatnika podigla na višu razinu. Vrijednost radova iznosi 6.199.247,76 Eura.
 
Obnova objekata zdravstvenih ustanova bespovratnim financijskim sredstvima Fonda solidarnosti EU jedan je od prioriteta aktualne gradske vlasti pa su tako u 2022. obnovljena 24 zdravstvena objekta, a u 2023. su nastavljene aktivnosti koje se odnose na cjelovitu obnovu njih još 10.

FOTO: https://djecja-psihijatrija.hr/

Aktualnosti/događanja