clanak False

Tiskovna konferencija „Tko se ne bi cijepio protiv raka“

15.10.2019.
Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo u suradnji s Gradskim uredom za obrazovanje, Povjerenstvom za prevenciju infekcija HPV-om i drugih spolno prenosivih bolesti i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ kontinuirano provodi „Program prevencije raka vrata maternice i drugih bolesti uzrokovanih HPV-om“ u cilju zaštite i unapređenja spolnog zdravlja mladih. U ovoj školskoj godini 2019./2020. u provedbu Programa uključili su se Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Provedba aktivnosti spomenutog programa predstavit će se na tiskovnoj konferenciji pod nazivom „Tko se ne bi cijepio protiv raka“  24. listopada 2019. godine s početkom u 11,30 sati u Multimedijalnoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, Zagreb.

Nakon tiskovne konferencije održat će se panel rasprava na koju su pozvani ravnatelji svih osnovnih i srednjih škola na području Grada Zagreba, liječnici školske medicine i udruge koje se bave prevencijom raka vrata maternice.




Plakat

Aktualnosti/događanja