clanak False

Poziv na testiranje i intervju

22.05.2024.
vezan uz raspisani javni natječaj za prijam u službu vježbenik/ca srednje stručne spreme geodetske struke koji/a bi se osposobljavao/a za obavljanje poslova radnog mjesta stručnog referenta/stručne referentice za geodetske poslove u Odjelu za katastar zemljišta i nekretnina, u Gradskom uredu za katastar i geodetske poslove, 1 izvršitelj/izvršiteljica, objavljen u „Narodnim novinama“ broj 48 od 24. travnja 2024. godine i web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr.
 
Testiranje kandidata/kandidatkinje koji/a ispunjava formalne uvjete javnog natječaja, prijavljenog/e na javni natječaj, održat će se u ponedjeljak 03. lipnja 2024., u 10 00 sati, na lokaciji Trg Marka Marulića 18, Zagreb, dvorana 211/II kat, i to za kandidata/kandidatkinju:
 
IL38255

Kandidat/kandidatkinja je dužan/a sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu, radi identifikacije.

Ako kandidat/kandidatkinja ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao/la prijavu na javni natječaj.

Pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Grada Zagreba, www.zagreb.hr.

Ako kandidat/kandidatkinja uspješno položi pisani test, intervju će se održati neposredno nakon testiranja, o čemu će kandidat/kandidatkinja biti obaviješten/a kada pristupi testiranju.

Postupak testiranja i intervjua provodi Povjerenstvo za provedbu natječaja.